sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Herkuton päättymäisillään!

Olemme olleet lähes kuukauden ilman herkkuja. Herkuton on sujunut heikosti Katjalla, koska Katja sortui eräänä aamuna yllättävään muffinssiansaan. Jaana on pysynyt lujana ja vain unelmoinut ja nähnyt unia herkuista. Miten rakankaisemme Katjaa? Sanokaa te, Katja itse kokee jo saaneensa rangaistuksen, koska tuntee häpeää sekä valtavaa mielipahaa tilanteesta.

Olemme kehitelleet herkkujen tilalle vaihtoehtoisia naposteltavia, esimerkiksi elokuvan ajaksi. Jaana kehitteli ruissipsejä (jotka periaatteessa ei sipsejä, kuten pringles) ja niihin dippiä ja perunasalaattia. Ja molemmat söivät viinirypäleitä, koska ne ovat kuin hedelmien sipsejä ja karkkeja.

Haastavaksi tämän kuun on tehnyt musikaali, jossa meitä näyttelijöitä hukutetaan kaikenlaisiin herkkuihin. Sipseihin, suklaaseen, leivoksiin jne. "Ei kiitos". Harmiksemme emme ennen tätä kuuta edes ajatelleet, että musikaalissa olisi näin paljon herkkuja tarjolla. Muita haastavuuksia: ensimmäinen pääsiäinen ilman suklaamunia, mummot (koska pakottava tarve tehdä kaikenlaista hyvää) ja erittäin jäätelönhimoa kasvattava sää.  Mutta kuu kääntyy jo loppu puollelle ja homma alkaa olla paketissa.

Plussat ja miinukset:
+ ei niin paljon kaloreita (ei kyllä näy vaa'assa..)

- joka paikassa herkkuja ja niiden näkemiseltä ei voi välttyä.
- herkun määritteleminen
- ahdistus ja "painajaiset"

Tiivistelmä:
Herkuton osoittautui yllättävän haastavaksi, eikä se tuottanut mielihyvää, kuten alkoholiton tuotti.

Kohti seuraavia haasteita, seuraavassa postauksessa telkkarittomasta lisää.
Jäätelöä himoiten,
Katja ja Jaana

ps. emme jaksa oikolukea sokerinpuutteen johdosta, pahoittelut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti