sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Heihei Tipaton, moi Facebookiton....

Tämä facebookiton osoittautui heti ensimmäisenä päivänä (1.2) kello kahdeksan, erittäin ahdistavaksi. Joka aamuinen facebook selailu pitäisi korvata jollain muulla, muttei esim. instagrammin ohut ja kuvapainotteinen sisältö täytä tätä facebookittoman luomaa tyhjyyttä. Ahdistus on siis erittäin vahvana ilmassa. En tunne olevani tippaakaan vapautunut, mikä toisaalta taas korostaa entisestään facebookin luomia kahleita ja sitä vahvaa otetta sielustani.

Ehkä tämä helpottaa. Ehkä opin löytämään jotain muuta mihin addiktoitua ja sitten pidellä siitä kiinni ja olla sen hurmiossa. Ja ehkä en tahdo kohta palata facebookkiin ja sen koukuttavaan yhteisöön. Mutta näiden ensimmäisten päivien jälkeen voin sanoa kaipaavani juuri sitä yhteisöä, niitä juttuja ja sitä selaamisen ja stalkkaamisen tuomaa hurmiollista nautintoa. :-(

Alkupäivien fiilikset olivat ahdistavia. No, vieläkään ei olla vapauduttu facebookin luomista kahleista, vaan se pitää meitä otteessaan tiukasti. Kaipaamme mahdollisuutta stalkata ja selvittää tietoa ihmisistä, mahdollisuutta olla jutuista perillä, jutella ja jakaa tietoa ja kuvia. Kaipaamme siis facebookkia. Onneksi emme ole riippuvaisia mistään facebookin peleistä (Farm Ville, Candy Crush Saga), koska se ei olisi kiva juttu (:D).

Loppuun vielä infoa tulevaisuudesta. Maaliskuun haaste saattaa hyvinkin vielä muuttua, mutta siitä lisää myöhemmin!

Tässä tunnelmia ennen facebookitonta:
(En koe olevani vapautuneessa tilassa)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti